Κρεμάνε μαύρα πανό οι έμποροι της Άρτας

epixeiriseiskleistes

Οργή επικρατεί στον εμπορικό κόσμο και στην Άρτα ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε να την δείξει στην πράξη.

Ο εμπορικός κόσμος δεν αντέχει άλλο. Βρίσκεται στα όρια της φτωχοποίησης και καταλογίζει στην κυβέρνηση ανικανότητα και εμπαιγμό.

Όπως σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος ήδη τα καταστήματα από τους δέκα μήνες της πανδημίας είναι κλειστά τους πέντε με τις υποχρεώσεις να έχουν συσσωρευτεί.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας με αίσθημα ευθύνης αποφάσισε να προτείνει στα μέλη του αλλά και σε άλλους φορείς τις παρακάτω ενέργειες  σε ένδειξη διαμαρτυρίας :

•         Την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 οι συνάδελφοι έμποροι να κρεμάσουν μαύρα πανιά στα καταστήματά τους .

•         Να βρίσκονται στην πόρτα του καταστήματος  τους από τις 10πμ έως τις 12μμ , τηρώντας ΟΛΑ τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

•         Όλοι οι Επαγγελματικοί σύλλογοι της Άρτας, να ακολουθήσουν και αυτοί τις παραπάνω ενέργειές μας .

•         Το Επιμελητήριο, σε ένδειξη συμπαράστασης στα μέλη του , να παραμείνει κλειστό.

•         Η Περιφέρεια Άρτας, σε ένδειξη συμπαράστασης στους Αρτινούς εμπόρους να μην λειτουργήσει καμία υπηρεσία της.

•         Οι Δήμοι του Νομού Άρτας  σε ένδειξη συμπαράσταση στους Αρτινούς εμπόρους να μην λειτουργήσουν καμία υπηρεσία τους.

•         Το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 συγκέντρωση στις 09πμ των συναδέλφων εμπόρων (με τα αυτοκίνητά τους) μέσα στο μεγάλο πάρκινγκ -δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο- για αυτοκινούμενη  πορεία διαμαρτυρίας, μέσα στην πόλη.

 Ο Εμπορικός Σύλλογος συνυπογράφει το κείμενο τον τεσσάρων Επιμελητηρίων της Ηπείρου προς τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς της κυβέρνησής του, που προτείνει να ανοίξουμε τα καταστήματα πειραματικά .

Να αποτελέσει έτσι η Ήπειρος, με τα ελάχιστα κρούσματα, το επίσημο test της Χώρας  με αυστηρά μέτρα ανοίγματος της επιχειρηματικότητας από τις 15/01/2020.

«Τέλος, οι έμποροι της Άρτας τηρήσαμε με το παραπάνω όλα τα υγειονομικά μέτρα, σε κάθε άνοιγμα των καταστημάτων μας.  Συνεχίζουμε να τα ακολουθούμε και τώρα που τα εμπορικά μας είναι κλειστά και θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο όσο κριθεί (από τους ειδικούς) αναγκαίο και απαραίτητο» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ