Κουπί στο παγκόσμιο από τον «δικό μας» Στέφανο

Stefanos Ntouskos of Greece reacts after competing in the men's rowing single sculls semifinal at the 2020 Summer Olympics, Thursday, July 29, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Lee Jin-man)

Παρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου στο Ράτσιτσε της Τσεχίας θα δώσει ο χρυσός Ολυμπιονίκης, ο δικός  μας Στέφανος Ντούσκος.

Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων του εύχεται καλή επιτυχία εν όψει της συμμετοχής του, όπως και σε όλα τα πληρώματα της εθνικής ομάδας.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν πάνω από 900 αθλητές από 65 χώρες,αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Μάλιστα στο μόνο σκιφ ανδρών θα λάβουν μέρος 40 αθλητές, ανάμεσα τους φυσικά και οι κορυφαίοι του είδους όπως ο Ολυμπιονίκης μας, ο Ολλανδός Μέλβιν Τουλάαρ, ο Γερμανός Όλιβερ Ζέιντλερ, ο Νορβηγός Κιέτιλ Μπορς και άλλα μεγάλα ονόματα.

«Όπως γίνεται αντιληπτό, με τόσο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, η κούρσα του δικού μας Στέφανου αναμένεται συναρπαστική καθώς οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τους νικητές» σημειώνει ο ΠΝΟΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ