Κόβει και τα ψίχουλα για τους μετανάστες

OLHGΓια γέλια και για κλάματα είναι ο τρόπος που επέλεξε η Διοίκηση του ΟΛΗΓ προκειμένου να απαντήσει στα δυσμενή σχόλια που προκαλεί η απόφασή του να διακόψει τη σίτιση των κρατουμένων λαθρομεταναστών.

Ως απάντηση λοιπόν επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα τα έξοδα που έκανε από τις αρχές του έτους για τα λειτουργικά στα κρατητήρια και για την στελέχωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση λοιπόν:

Ο ΟΛΗΓ από την 1-1-12 εως 31-5-2012 έχει πληρώσει:

α) Εικοσιτέσσερις χιλιάδες εκατόν δέκα ευρώ (24.110 ευρώ) για έξοδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που αφορούν, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γραφική ύλη, συντήρηση αυτοκινήτων κλπ.

β) Πέντε χιλιάδες διακοσία εβδομήντα ευρώ (5.270 ευρώ) για τον καθαρισμό των κουβερτών των κρατητηρίων.

γ) Εικοσιένα χιλιάδες εξηνταδύο ευρώ (21.062 ευρώ) για την σίτηση των κρατουμένων λαθρομεταναστών.

Δηλαδή, η ΟΛΗΓ ξοδεύει 4212,4 το μήνα για τη σίτιση των κρατουμένων στο λιμεναρχείο μεταναστών, δηλαδή 50548,8 το έτος, δηλαδή το 0,42% του αποθεματικού της των 12 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ… τα οποία, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, αρνείται πλέον να καταβάλλει…

Για ίδιο χρονικό διάστημα η ΟΛΗΓ ανακοίνωσε προεκλογικές “ενισχύσεις” διχίλιαρου σε δεκάδες συλλόγους, ενώσεις, σωματεία κλπ… ποσά που υπερβαίνουν το ετήσιο κόστος σίτισης των κρατουμένων και μάλιστα κατά πολύ.

Τα σχόλια περιττεύουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ