Κλειστά την Πέμπτη σχολεία και παιδικοί στα Γιάννινα, έκλεισε το αεροδρόμιο, με αλυσίδες η κίνηση

XIONIA

XIONIA* Το πρωί η απόφαση για το Πανεπιστήμιο

Έκλεισε το αεροδρόμιο Ιωαννίνων λόγω των συνεχιζόμενων χιονοπτώσεων στα Γιάννινα και ακυρώθηκαν οι νυκτερινές πτήσεις της Olympic Air 808 και 809 από Αθήνα προς Ιωάννινα και αντίστροφα. Οι επιβάτες θα προωθηθούν στους προορισμούς τους οδικά αν τελικά το επιτρέψουν οι χιονοπτώσεις που συνεχίζονται αμείωτες.

Αλλά και το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, ακύρωσε απογευματινά και βραδινά δρομολόγιά του προς Θεσσαλονίκη και Βόλο καθώς και τα περισσότερα δρομολόγια προς χωριά του Νομού. Για την Αθήνα, προς το παρόν τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου, την  Πέμπτη θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που λειτουργούν στο Δήμο Ιωαννιτών. Κλειστά θα είναι και τα νηπιαγωγεία.

Κλειστοί θα παραμείνουν την Πέμπτη οι παιδικοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς τις επόμενες ώρες οι χιονοπτώσεις αναμένεται να ενταθούν.

Η κίνηση σε όλους τους δρόμους του Δήμου Ιωαννιτών γίνεται υποχρεωτικά με αλυσίδες.

Για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα ληφθεί απόφαση το πρωί της Πέμπτης από την Πρυτανεία.

Από την Περιφέρεια Ηπείρου δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην περιοχή της Κανέτας και στο δρόμο προς την Κακαβιά όπου εντοπίζονται τα σοβαρότερα προβλήματα. Οι αλυσίδες είναι υποχρεωτικές και για την κίνηση στα ορεινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ