Κληρώνει για το ένα εκατομμύριο της τουριστικής προβολής….

perifereiaΣτην αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, για την επιλογή αναδόχου της Πράξης «Ενέργειες για την προώθηση και προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ηπείρου» θα προχωρήσει κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο έχει περάσει από σαράντα κύματα, προκαλώντας ενστάσεις, προσφυγές αλλά κι έντονο παρασκήνιο. Άλλωστε το ύψος της τουριστικής προβολής – το ποσό αγγίζει το ένα εκατομμύριο- είναι εξαιρετικά υψηλό.

Μετά την αρχική αξιολόγηση των εταιρειών στη φάση έχουν προκριθεί τρεις.

Πρόκειται για τις εταιρείες Encore, Next Com και Orange.

Οι τρεις υποψήφιες διεκδικούν το ποσό των 940.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Όπως έχει ανακοινωθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου, παλιότερα, ο ανάδοχος θα πρέπει να καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειών τουριστικής προβολής της Ηπείρου, το οποίο θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον τις εξής πέντε ομάδες ενεργειών: Δημιουργία και διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου- προβολή στο διαδίκτυο, σχεδιασμός και παραγωγή έντυπου προωθητικού υλικού, σχεδιασμός και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, προωθητικές ενέργειες και διάχυση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (εκτός του διαδικτύου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ