Κλειδώνουν- ξεκλειδώνουν οι υποψηφιότητες….

ndΚλειδώνουν- ξεκλειδώνουν οι υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων και φυσικά η σεναριολογία δίνει και παίρνει. Το ίδιο και η ονοματολογία. Κάποιοι δηλώνουν ήδη υποψήφιοι καθώς φέρεται ότι έχουν πάρει το πράσινο φως από τα «κεντρικά» κι άλλοι προτιμούν να μιλήσουν στην ώρα τους. Βέβαια τις τελευταίες ημέρες προστίθεται κι ένα καινούριο φαινόμενο. Πιθανοί υποψήφιοι να διαρρέουν ότι τίθενται εκτός ψηφοδελτίου άλλοι πιθανοί υποψήφιοι. Σίγουρα έχουν τους λόγους τους….

Φυσικά ο καθένας, αν πρόκειται για τον εαυτό του, μπορεί να δηλώνει ότι θέλει….Αν πρόκειται όμως για άλλους μάλλον το κάνει από σκοπιμότητα.

Αυτό όμως που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η εκκωφαντική σιωπή της τοπικής ΝΟΔΕ. Δεν έπραξε μέχρι τώρα ούτε το αυτονόητο, το οποίο έκανε η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας. Να εκδώσει δηλαδή μία ανακοίνωση με την οποία θα κάνει γνωστό αν άνοιξε η διαδικασία επιλογής υποψηφίων ή όχι.

Αν μη τι άλλο, τα σενάρια που καλλιεργούνται εδώ και μέρες, ότι δηλαδή οι υποψηφιότητες έκλεισαν στην Αθήνα, δεν είναι καθόλου κολακευτικά για ένα κομματικό όργανο που επιθυμεί να έχει ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ