Κλείδωσαν οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ… Ποια ονόματα θα ανακοινωθούν στην Ήπειρο!

Κλείδωσε η «εξάδα» του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Ιωαννίνων και από αργά το απόγευμα της Παρασκευής οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται και επίσημα ότι έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εθνικές εκλογές. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή, χωρίς να είναι βέβαιο ότι αυτές θα αφορούν σε ολόκληρη την Ήπειρο, ειδικά μετά την εμπλοκή με το ψηφοδέλτιο στην Άρτα αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Θεσπρωτία. Μάλιστα στη Θεσπρωτία οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν καθώς το ΚΙΝΑΛ ποντάρει σε δυνατό γυναικείο όνομα που μπορεί να κάνει και την έκπληξη στην περιοχή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost η εξάδα που έχει κλειδώσει για το Νομό Ιωαννίνων είναι η ακόλουθη:

  • Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής.
  • Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Γάτσιος.
  • Ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας.
  • Ο επίσης αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Θανάσης Μανταλόβας.
  • Ο σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος του κινήματος Σωτήρης Ζαρπαλάς.
  • Και η Μαργαρίτα Ζήκου, υπεύθυνη κέντρου ξένων γλωσσών, η οποία στο παρελθόν ήταν υποψήφια με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

Στην Πρέβεζα τα ονόματα τα οποία έχουν κλειδώσει είναι του Κωνσταντίνου Κωνή και του Κώστα Σταύρου.

Στην Άρτα είχε οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Χρήστου Γκόγκα, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμη αν θα υπάρξει ανατροπή μετά το βέτο που ουσιαστικά έχει ασκήσει η ΔΗΜΑΡ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέγα.

Στο Νομό Θεσπρωτίας τέλος είναι πολύ πιθανό να μην ανακοινωθεί κανένα όνομα την Κυριακή. Κι αυτό καθώς το ΚΙΝΑΛ ποντάρει στη γυναικεία συμμετοχή, που θα δίνει άλλα χαρακτηριστικά στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ