«Κλέφτης..» Δύο βραδιές για τον Κατσαντώνη

katsantonis

Για δύο τελευταίες βραδιές θα ανέβει από την Ομάδα Τέχνης «βορείως» η εμβληματική παράσταση «Κλέφτης – μια παράσταση για τον Κατσαντώνη» το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, με τη στήριξη του οποίου ανεβαίνει η παράσταση,  έχει χαρακτηρίσει το 2022 ως «Έτος Κατσαντώνη» και στο πλαίσιο απόδοσης τιμής στον  προεπαναστατικό ήρωα οργανώθηκε μια σειρά εκδηλώσεων το προηγούμενο διάστημα.

Πρόκειται για μια δραματοποιημένη παρουσίαση της ζωής και της δράσης του ήρωα Κατσαντώνη, σε κείμενο  και σκηνοθεσία Γιάννη Σεντελέ. Η μουσική είναι του Κώστα Χαριτάτου, τα σκηνικά της Χριστίνας Κωστέα, το video projecting του Κωστή Εμμανουηλίδη, ο σχεδιασμός φιγούρων του Πάνου Σεντελέ και οι φωτισμοί του Βαγγέλη Νέτη. Παίζουν οι Γιώργος Ζιώγας, Βαγγέλης Θεοδωρής, Γεωργία Παπαδημητρίου, Χαρά Παπαδημητρίου, Χρήστος Σδράλλης, Γιάννης Σεντελές, Πάνος Σεντελές, Ρίζος Τραγουδάρας. Κλαρίνο παίζει ο Βασίλης Παπαγεωργίου.

Είσοδος: 8  ευρώ και μειωμένο 5 ευρώ. Πληροφορίες – προπώληση στο τηλέφωνο 6941468358.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ