ΚΚΕ: Τριτοκοσμικές εικόνες στα νοσοκομεία

KKE_NOSOKOMEIO2

Τριτοκοσμική χαρακτηρίζει την εικόνα που επικρατεί στα νοσοκομεία της πόλης ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Παππάς. Σε ανακοίνωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης την οποία συνοδεύει και από φωτογραφικό υλικό σημειώνει ότι τα πλυντήρια στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα δεν λειτουργούν τους τελευταίους μήνες είτε υπολειτουργούν.

Οι εργαζόμενοι είναι αναγκασμένοι να πλένουν τα ρούχα ακόμη και στο χέρι ενώ οι κλίβανοι δε συντηρούνται όπως πρέπει με αποτέλεσμα είτε οι εργαζόμενοι να αποστειρώνουν τα εργαλεία δύο και τρεις φορές είτε ακόμη και να μην είναι σίγουρο αν έχει πλήρως η αποστείρωση.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • KKE NOSOKOMEIO2

«Η μεσοβέζικη λύση που έχει ακολουθηθεί από την διοίκηση να χρησιμοποιούνται τα πλυντήρια του ΠΓΝΙ και από τα δύο νοσοκομεία δεν λύνει το πρόβλημα καθώς και εκεί υπάρχει αντίστοιχη έλλειψη εξοπλισμού με στεγνωτήρια που δεν λειτουργούν και πλυντήρια που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον όγκο δουλειάς. Οι εργαζόμενοι του χώρου έχουμε γίνει μάρτυρες τριτοκοσμικών εικόνων με κλινοσκεπάσματα μουχλιασμένα, να κρεμιούνται σε σύρματα στα υπόγεια των κτιρίων» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Με αφορμή αυτά τα γεγονότα ασκεί σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις κυβερνήσεις ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που είχαν αφήσει στην τύχη τους τις δημόσιες δομές υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ