ΚΚΕ Ιωαννίνων: Στηρίζουμε τους μαθητές

katalipsi sxoleio

Τους μαθητές που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις χαιρετίζει η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ θεωρώντας ότι διεκδικούν ότι πιο αυτονόητο και φυσιολογικό.

«Οι μαθητές έχουν δίκιο και είμαστε στο πλευρό τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση και τονίζεται ότι η κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές δεν θα βάλλουν το ΚΚΕ απέναντι στους αγώνες των παιδιών.

«Γνωρίζουμε πολύ καλύτερα ποιες είναι οι λεγόμενες «υγειονομικές βόμβες» γιατί σε αυτές δουλεύουμε! Είναι τα εργοστάσια και τα λεωφορεία που μας πηγαινοφέρνουν στη δουλειά, τα αστικά που κυκλοφορούμε και δεν απολυμαίνονται. Είναι τα νοσοκομεία που δουλεύουμε, που δεν έχουμε το δικαίωμα ούτε της τυπικής καραντίντας, ούτε να αρρωστήσουμε από οτιδήποτε  άλλο, αφού δεν υπάρχει το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Κομματική Οργάνωση πέραν της Κυβέρνησης στρέφεται εναντίον του Περιφερειάρχη Ηπείρου και του Δημάρχου Ιωαννίνων, σημειώνοντας ότι ευθύνονται ια τις υγειονομικές βόμβες που είναι σπαρμένος ο νομός.

Καλεί τέλος τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και το λαό να σταθεί στο πλευρό των μαθητών και να στηρίξουν τους αγώνες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ