Κινητοποιήσεις για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου

NOSOKOMEIO_PREBEZΑποφασισμένοι να μην επιτρέψουν περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου Πρέβεζας εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αυτό κατέστησαν σαφές και κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησαν στην οποία ακόμη εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Στην σύσκεψη κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις με κοινή συνισταμένη όλων των ομιλητών την ανάγκη για δωρεάν παροχή υγειονομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον πολίτη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Στρατής Βουγέλης, παραθέτοντας στοιχεία που καταδεικνύουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δεινή κατάσταση του Νοσοκομείου Πρέβεζας τόνισε ότι αυτή τη στιγμή το ΕΣΥ μεθοδικά οδηγείται σε κατάρρευση και το βιώνουν οι πολίτες τόσο στην περιοχή μας όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Η μάχη του Συλλόγου εργαζομένων, σύμφωνα με τον κ. Βουγέλη, δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας αλλά συνολικά στα ζητήματα υγείας όλου του νομού προκειμένου το κόστος της περίθαλψης να μη μεταφέρεται στην τσέπη των πολιτών. Οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, ενώ το συλλαλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου θα ενταχθεί στη συνολικότερη απεργιακή κινητοποίηση της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ