Κίνημα Βενιζελικών στην Ήπειρο

venizelos_ioannou1Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κερδίζει τους Ηπειρώτες. Η πλειοψηφία των μελών του Εθνικού Συμβουλίου φέρεται να έχει υπογράψει το κείμενο στήριξης της υποψηφιότητάς του, ενώ οι πληροφορίες θέλουν στο πλευρό του Υπουργού Οικονομικών και τους βουλευτές της περιοχής.

Το κείμενο υποστήριξης της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Βενιζέλου για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ , υπέγραψε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και πρώην Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, όπως κάνει ο ίδιος γνωστό, με ανάλογη ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα.

« Στην παρούσα δύσκολη πολιτική συγκυρία , ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και τη προοπτική του ΠΑΣΟΚ ως εκφραστή της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Είναι αυτός που μπορεί , παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες , να προχωρήσει σε μια βαθειά οργανωτική ,πολιτική και ιδεολογική ανασυγκρότηση , ώστε το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει αξιόπιστο , πατριωτικό , λαϊκό και προοδευτικό κίνημα στην υπηρεσία του λαού και του έθνους», αναφέρει ο κ. Ιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κείμενο στήριξης υπέγραψαν επίσης ο Γιώργος Λάμπρου, ο Βασίλης Σπυρόπουλος και ο Σωτήρης Ζαρμπαλάς, που μετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο ενώ δεν αποκλείεται στις επόμενες ώρες να υπάρξουν και οι πρώτες επίσημες δηλώσεις εκ μέρους ορισμένων βουλευτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ