Κι όμως… υπάρχει!

Σχεδόν ένα χρόνο, από τις 11 Απριλίου 2017, έχει που ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/Τμήματος Ηπείρου.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβησε κοντέψαμε να ξεχάσουμε και την… ύπαρξή του, καθώς σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, το Τμήμα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, δεν θεώρησε σημαντικό να εκφράσει δημόσια τη θέση του για κανένα από τα – της αρμοδιότητός του – θέμα που απασχόλησε την Ήπειρο!

Ούτε για τα διόδια έχει απόψη, ούτε για την ολοκλήρωση της Ιόνιας και τα όποια προβλήματα αυτή δημιουργεί στην είσοδο της πόλεως των Ιωαννίνων, ούτε για τους δασικούς χάρτες, ούτε καν για την έρευνα υδρογονανθράκων!

Τα παραδείγματα πολλά και η σιωπή εκκωφαντική!

Και ξαφνικά χθες ο Πρόεδρος της Διοικούσας κ. Λυκοτραφίτης αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία του με μία ανακοίνωση που… κατακερυανώνει το Υπουργείο για τις αστοχίες του συστήματος του “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ”.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Λυκοτραφίτης ευσαιθητοποιήθηκε καθώς το θέμα αφορά την εκλογική του πελατεία… τους μηχανικούς δηλαδή που περίμεναν πως και πως το εξοικονομώ.

Οι φήμες που θέλουν τον κ. Λυκοτραφίτη να ήταν σε αναμονή τόσο καιρό περιμένοντας το… ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος αλλαγής, ώστε να πάρει επίσημη -αντιπολιτευτική- γραμμή, διαψεύδονται ως κακόβουλες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ