Κι επίσημα υποψήφιος ο Σπ. Ριζόπουλος

Συνέβη και το αναμενόμενο. Ο Σπύρος Ριζόπουλος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Ο ίδιος τίθεται επικεφαλής της παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” και κεντρικό του σύνθημα είναι η Περιφερειακότητα.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος “συστήθηκε” στα μέσα ενημέρωσης και στους πολίτες ως κεντροδεξιός, που πιστεύει ότι τις μεγάλες αλλαγές τις κάνουν οι παρέες, ως φανατικός της απλής αναλογικής..

Στην πρώτη επίσημη συνέντευξη δεν έλειψαν οι αιχμές εναντίον του Περιφερειάρχη και της περιφερειακής αρχής, θέμα πάνω στο οποίο έχει “επενδύσει” συστηματικά τον τελευταίο χρόνο.

“Στην Ήπειρο των κομματικών στρατών, των συμφερόντων και των προσωπικών συναλλαγών το να μιλά κανείς για ιδέες ήταν κάτι όχι μόνο ξένο αλλά και μάταιο. Αυτή εντοπίζουμε ότι είναι και η αφετηρία του προβλήματος – η διάχυτη ματαιότητα και η στείρα πεποίθηση ότι όλα είναι ακίνητα και ανίκητα. Και ενώ στην Ήπειρο υπήρξε ένα πολιτισμικό crash τα τελευταία 20 χρόνια που τα ταυτίζω με τα 20 χρόνια του απερχόμενου Περιφερειάρχη, γνωρίσαμε την μεγαλύτερη εποχή πολιτικής παρακμής, μετριότητας και μελαγχολίας. Η Ήπειρος έχασε το φως της βυθιζόμενη σε ένα σκοτάδι απομόνωσης. Τελευταία στην ανάπτυξη, τελευταία στην εργασία, τελευταία στα γρόσια και τα γράμματα”, ανέφερε.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε κεντροδεξιός, όμως συμπλήρωσε ότι η προσπάθειά του έχει χαρακτήρα “υπεριδεολογικό”.

Αναφέρθηκε στην προεργασία που έγινε τους προηγούμενους μήνες από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για να επιτεθεί και πάλι στον περιφερειάρχη, με τον οποίο ξεκαθάρισε ότι δεν θα έχει καμία συνεργασία, ούτε πριν, ούτε μετά τις εκλογές.

Τέλος δήλωσε σίγουρος για τη νίκη της παράταξής του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ