Κενές θέσεις για νήπια στους παιδικούς των Ιωαννίνων

APAIDIKOI ST

Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών Δημήτριος Πάνου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής Φωτεινή Θάνου επισκέφθηκαν τον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Η επίσκεψη αυτή είχε σαν σκοπό την ενημέρωση του Προέδρου για την επαναλειτουργία των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και να συζητήσει με το προσωπικό για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν εν μέσω πανδημίας.

Από την μεριά του ο κ. Πάνου διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, τόνισε ωστόσο ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, καθώς πολύ σημαντικό θα είναι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας.

Ο ΟΚΠΑΠΑ με την ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι υπάρχουν κενές θέσεις, στους Δημοτικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, που αφορούν την νηπιακή ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στην Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής στα τηλ.2651054262-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ