Καψάλης για Γκόγκο.. Αποφάσισε να ακολουθήσει μοναχικό δρόμο

dimos pogoniou

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου και επικεφαλής της παράταξης “Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου” Κωνσταντίνος Καψάλης και σύσσωμα τα μέλη της ευχαριστούν τον πρώην, πλέον, συνεργάτη τους κ. Χρήστο Γκόγκο για την πολυετή συνεργασία τους.

Όπως είχε αναφέρει το Epiruspost ο κ. Γκόγκος υπέβαλλε την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου και ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξή του.

Στην ανακοίνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» σημειώνεται ότι υπήρξε κοινή πορεία 13 ετών στην διάρκεια της οποίας τιμήθηκε με σημαντικά αξιώματα όπως αυτό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Αντιδημάρχου.

«Μετά από τη μακρόχρονη αυτή πορεία ο κ. Γκόγκος αποφάσισε να προχωρήσει πλέον μόνος του ακολουθώντας ένα μοναχικό δρόμο σε μία “λεωφόρο” που απαιτεί ομαδικότητα και έμπιστους συνεργάτες καθώς το αυτοδιοικητικό έργο είναι γεμάτο εμπόδια και προβλήματα που απαιτούν καίριες λύσεις και δυναμικές αποφάσεις. Καθείς, βέβαια, αποφασίζει μόνος του το δρόμο που θα ακολουθήσει…

Η “Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου” με επικεφαλής το Δήμαρχο Κων/νο Καψάλη και όλα τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της συνεχίζουν την πορεία και το έργο τους για την ανάπτυξη του Πωγωνίου» σημειώνεται στην ανακοίνωση την οποία συνυπογράφουν ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Συγκεκριμένα οι:

Κωνσταντίνος Καψάλης, Δήμαρχος

Βίλλης Αριστοτέλης, Αντιδήμαρχος

Γαλίτσης Νικόλαος, Αντιδήμαρχος

Γιούνης Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος

Γκέγκας Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος

Μεντής Ελευθέριος, Εντεταλμένος Δ.Σ.

Κουκουλάρης Στυλιανός, Αντιδήμαρχος

Τσαραώσης Κωνσταντίνος, Εντεταλμένος Δ.Σ.

Μποντίνης Γρηγόρης, Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.

Σιούτης Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος

Φωτίου Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος

Μάτσιας Βασίλειος, Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ