Καλά στην υγεία τους και οι 48 επιβάτες

TROXAIO KORINTHOS

TROXAIO KORINTHOSΚαλά στην υγεία τους είναι οι επιβάτες του λεωφορείου Άρτας που συγκρούστηκε λίγο μετά τις δώδεκα με ΙΧ στην νέα Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με 48 επιβάτες. Όπως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Άρτας με τους οποίους επικοινώνησε το Epiruspost.gr δεν υπάρχει κανένας σοβαρός τραυματισμός μεταξύ των επιβατών.

Το ίδιο προκύπτει και από τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία.

Η σύγκρουση του λεωφορείου με ΙΧ ήταν μοιραία καθώς ο οδηγός του δεύτερου βρήκε τραγικό θάνατο.

Όταν έφτασαν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά. Ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος. Άλλ ένα άτομο που επέβαιναν στο όχημα έχουν τραυματιστεί κι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το Ι.Χ., με κατεύθυνση προς Αθήνα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείου του ΚΤΕΛ Άρτας, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί κάτω από το μεγάλο όχημα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς η πίσω κολώνα του αυτοκινήτου έχει κοπεί και έχει περάσει στη θέση του συνοδηγού!

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και με όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, ο οδηγός του υπεραστικού λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση και “έριξε” το όχημα στο πρανές του δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ