Και ο Λούρος θέλει να δει Εγνατία

Την ανάδειξη του ορεινού όγκου της Δημοτικής Ενότητας Λούρου μέσω της διέλευσης από αυτή την περιοχή του δρόμου που θα συνδέσει την Πρέβεζα με την Εγνατία Οδό , ζητούν οι πρόεδροι των όμορων Τοπικών Κοινοτήτων.

Το θέμα έφεραν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας με κοινό αίτημά τους οι Πρόεδροι των κοινοτήτων Βρυσούλας, Σφηνωτού, Στεφάνης, Ωρωπού, Σκιαδά, Ρευματιάς, Κοτσανόπουλου, Άνω Ράχης, Σεριζιανών, Λούρου και ο αντιδήμαρχος Λούρου Νίκος Παγγές.

Στο αίτημα οι Πρόεδροι με αποδέκτες το Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές του Νομού Πρέβεζας αναφέρουν ότι μετά την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη αναμένεται η υπογραφή σύμβασης του έργου “Βελτίωσης της οδού από Ζωτικό έως τη γέφυρα Μπακόλα” (Πολυστάφυλλο) οι ίδιοι ζητούν να συνταχθεί μελέτη για χάραξη της οδού που θα συνδέσει την Πρέβεζα με την Εγνατία Οδό μέσω Κοινοτήτων Δ.Ε Λούρου καθώς σύμφωνα και με τη δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, έχει εμφανές χαμηλότερο κόστος-ευκολία κατασκευής.

Aναφορά για το θέμα έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος της Βρυσούλας κ. Κολιοφώτης και κατατέθηκαν απόψεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ανέφερε ότι ο ίδιος συμφωνεί με την πρόταση των Προέδρων, ενώ σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ