Κ. Τασούλας: «Ο λαός ζητά αποφασιστική διακυβέρνηση»

tasoulas kostas

 Πρώτος και με σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από το 2019 αναδείχθηκε ο Κώστας Τασούλας στο Νομό Ιωαννίνων.

Με γραπτή του δήλωση απευθύνει τις ευχαριστίες του προς όλους και συγχαίρει τους συνυποψηφίους του στη Νέα Δημοκρατία για τον αγώνα που έδωσαν.

Τονίζει ότι ο λαός ζητά αποτελεσματική διακυβέρνηση κι αυτό θα επικυρωθεί στις εκλογές που θα γίνουν το ταχύτερο δυνατό.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Πράγματι, μια καλύτερη μέρα ξεκινάει για την Ελλάδα σήμερα. Ο ελληνικός λαός με μεγάλη πλειοψηφία εμπιστεύτηκε και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για να οδηγήσουν τη χώρα στη νέα τετραετία. Το εκλογικό αποτέλεσμα, το εύρος της διαφοράς, όλα δείχνουν πως ο λαός ζητά την αποτελεσματική και αποφασιστική διακυβέρνηση, που μόνο η αυτοδυναμία εδρών στη Βουλή μπορεί να εγγυηθεί. Αυτό απομένει να επικυρωθεί εξίσου πανηγυρικά και άμεσα στις επόμενες που θα γίνουν το ταχύτερο δυνατόν. Η Ήπειρος και τα Γιάννενα έδωσαν δικαιολογημένα μεγάλη πλειοψηφία στη ΝΔ. Προσωπικά, έχοντας επανεκλεγεί και πάλι, με την τιμητική ψήφο των συμπολιτών μου, τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και τους ζητώ με τη μαχητικότητα και την προσέλευσή τους και στις επόμενες εκλογές να αυξήσουν τις έδρες της ΝΔ στο νομό μας, κάτι που άλλωστε θα ήταν εξασφαλισμένο από το χθεσινό κιόλας αποτέλεσμα εάν ίσχυε η ενισχυμένη αναλογική. Συγχαίρω και ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον καλό αγώνα που από κοινού δώσαμε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ