Κ. Μπάρκας: Η αναστολή φέρνει προβλήματα στο Νοσοκομείο

nosokomeio_prevezas

Σοβαρά προβλήματα προβλέπει στη λειτουργία του Νοσοκομείου Πρέβεζας ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας, καθώς 17 υγειονομικοί έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας.

Ο κ. Μπάρκας σε δήλωσή του καυτηριάζει την επιλογή της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι είναι η πιο αυταρχική από όσες λύσεις είχε στην διάθεσή  της.

«Στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας δεκαεπτά υγειονομικοί βρέθηκαν σε αναστολή. Η κατάσταση αυτή στο αμέσως προσεχές διάστημα θα οδηγήσει σε πολύ μεγάλα προβλήματα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής Και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κάνει οτιδήποτε άλλο από το να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε δομές και σε προσωπικό» τονίζει.

Και η δήλωση καταλήγει:

 Οι υγειονομικοί είναι η πρώτη και σημαντικότερη ομάδα εργαζομένων που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να διώξει τις ευθύνες από πάνω της. Για τον κ. Μητσοτάκη πάντα φταίει κάποιος άλλος και όχι ο ίδιος και η κυβέρνησή του που δεν πέτυχαν το τείχος ανοσίας του 70%  που έιχε υποσχεθεί για το τέλος Αυγούστου. Στην επόμενη κρίση κάποιος άλλος θα βρεθεί για να ρίξει πάνω του τις ευθύνες ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.

Απέναντι στην εργαλειοποίηση της πανδημίας από τη νεοφιλελεύθερη  κυβέρνηση Μητσοτάκη, στέκεται μια προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, που στόχο έχει τον έλεγχο της πανδημίας όχι με τον φόβο και τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά με την ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας και καθολικού χαρακτήρα υπηρεσίας Υγείας στο σύνολο των πολιτών.                           

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ