Κ. Δαρδαμάνης.. Γιατί δεν θα είναι υποψήφιος

daedamanis

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης, ο οποίος μετείχε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος το 2019.

Παρότι δέχθηκε πρόταση κι αυτή την φορά, αποφάσισε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους να μην κατέλθει στον εκλογικό στίβο.

Ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά αναφέρει: «Στις εκλογές του Ιουλίου 2019 είχα την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπου η Παράταξή μας κατήγαγε μια μεγάλη νίκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε Πρωθυπουργός της χώρας. Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες πολίτες του νομού Ιωαννίνων, που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την άκρως τιμητική πρόταση, που μου έγινε να συμμετέχω και πάλι στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Όμως, οι συνθήκες στην προσωπική μου ζωή έχουν αλλάξει και η σημερινή συγκυρία δε μου επιτρέπει για οικογενειακούς λόγους την συμμετοχή μου σε αυτές τις εκλογές. Το «βάρος» αυτής της τιμής αφήνει όμως παρακαταθήκη για το μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από άξια και ικανά στελέχη.

Για τις επερχόμενες εκλογές και για όλες τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις δηλώνω «στρατιώτης» της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε προκειμένου να ανανεωθεί η θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συνεχιστεί το πετυχημένο έργο, που έχει επιτελεστεί στα τέσσερα αυτά χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ