Ηπειρωτικό Rally.. Νικητές οι πρωταθλητές

rali nikites

Με μεγάλους νικητές για 2η συνεχόμενη χρονιά τους πρωταθλητές του 2019 Γιώργο Αναπολιοτάκη –Θανάση Τσιούκα με το Ford Fiesta R5 ολοκληρώθηκε το 26ο Ηπειρωτικό RallyΙ.ΚΤΕΟ AUTOTEST, που αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου.

Στην 2η θέση τερμάτισαν οι Παναγιώτης Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης με το Mitsubishi Lancer Evo IX, στην πρώτη συμμετοχή του οδηγού στον αγώνα μας, ενώ στην 3η θέση, μόλις 2,89 δευτερόλεπτα πίσω από τους δεύτερους τερμάτισαν οι… συνήθεις ύποπτοι τα τελευταία χρόνια Τάκης Καμπύλης-Σταύρος Σταμέλος με το SkodaFabiaS2000.

Στις κατά μέρους κλάσεις η μάχη που δόθηκε ήταν μεγάλη. Στα δικίνητα πρώτευσαν τα… παιδιά από την Πάτρα, ήτοι οι Χρήστος Αυγερόπουλος-Στράτος Γιαβάσης με το Peugeot 106 S16. Στη 2η θέση βρέθηκαν με επίσης ένα Peugeot 106 S16 οι Θανάσης Στεργιάδης-Παναγιώτης Γαζγάζης, στην πρώτη συμμετοχή του νεαρού οδηγού σε ράλι στην καριέρα του! Στην 3η θέση, μόλις 4 δευτερόλεπτα πίσω τερμάτισαν οι τοπικοί Αχιλλέας Βέργος-Νίκος Λίγκας  με το OpelManta 2.0.

Στην κατηγορία Ν την πρώτη θέση κέρδισαν οι τοπικοί Ποσειδών Γορίτσας- Αποστόλης Σπύρου με το Mitsubish iLancer Evo X. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Διονύσης Γιαννούλης – Στέφανος Αντωνίου με Honda Civic TypeR και στην 3η θέση οι επίσης τοπικοί Κωστής Τασούλας – Γιώργος Μπαζιαλέκος με το Peugeot 106 S16.

Στην κατηγορία C6 η τριάδα των νικητών ήταν υπόθεση… Γιαννιώτικη με τους νικητές να είναι οι Κωστής Τασούλας – Γιώργος Μπαζιαλέκος, Αλέξανδρος Γκουρογιάννης – Νίκος Σιαφάκας και Βαγγέλης – Σωκράτης Κάκαρης, άπαντες με Peugeot 106 S16!

Στη C5 πρώτευσαν οι Χρήστος Αυγερόπουλος – Στράτος Γιαβάσης με Peugeot 106 S16, Θανάσης Στεργιάδης – Παναγιώτης Γαζγάζης με το ίδιο αυτοκίνητο και Διονύσης Γιαννούλης – Στέφανος Αντωνίου με HondaCivicTypeR.

Στη C3 η πρώτη τριάδα ήταν: Βεργος – Λίγκας με Opel Manta 2.0, Αλεξανδρής –Καπύρης με Peugeot 206 RCGTI και Ιερεμίας –Κοντός με Renault Clio Williams.

Τέλος, στην C2 η τριάδα των νικητών ήταν: Κύρκος –Πολυζώης με Mitsubishi Lancer Evo X, Καρπάνος-Καρπάνος με Mitsubishi Lancer Evo X και Κανδηλιώτης-Παπανδρέου με Mitsubishi Lancer Evo VI.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η ΕΛΕΤΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέδραμαν καθοριστικά στο να διοργανωθεί το 26ο Ηπειρωτικό RallyΙΚΤΕΟ AUTOTEST.

Ειδικότερα, θα ήθελε να ευχαριστήσει το μεγάλο χορηγό ΙΚΤΕΟ AUTOTEST, καθώς επίσης και την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης. Παράλληλα, θα ήθελε να ευχαριστήσει και όλους τους χορηγούς του αγώνα και ειδικότερα: Laser Derma Med, MrFast, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 260, GURUCAFÉ, CITROEN-PEUGEOTκαι τους φορείς που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα: την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, το ΠΕΑΚΙ, το Δήμο Δωδώνης και φυσικά την ΟΜΑΕ.

Τέλος, σύσσωμη η ΕΛΕΤΑ θα ήθελε να ευχηθεί γρήγορα περαστικά στο πλήρωμα του Subaru I mpreza WRX Διονύση Σπανό και Σωτήρη Γκότοβο, οι οποίοι μετά την έξοδο που είχαν στην 1η ειδική διαδρομή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, καθώς επίσης και στον φωτογράφο Γιώργο Καλφόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ