Ημερίδα για τις online κρατήσεις από την Ένωση Ξενοδόχων

ksenodoxeio_resepsion

Ημερίδα με θέμα «Αύξηση των online κρατήσεων μέχρι και τα οφέλη του προορισμού μέσα από την συνεργασία με μια διεθνή αλυσίδα» διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα στη Φρόντζου Πολιτεία.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθεί από έμπειρους ομιλητές η σημασία της προώθησης των online κρατήσεων που αποτελούν το μέλλον των πωλήσεων στον κλάδο.

Θα μιλήσουν οι:

1)            Χάρης Μπρουσαλιάν – Ο ρόλος των διεθνών αλυσίδων στην προώθηση ενός προορισμού και γιατί να συνεργαστεί κανείς μαζί τους (Best Western Hotels&Resorts – Business Development &MarketingDirector)

2)            Θωμάς Πούλιος – Κατακτήστε την online διεθνή αγορά με HotelAvailabilitiesChannelManager! (OwnerHotelAvailabilities)

3)            Ανδρέας Γιαννάκος – Βασικά βήματα για την οργάνωση αποτελεσματικού πλάνου της Online Στρατηγικής πωλήσεων του ξενοδοχείου (SalesManagerRevProfit)

4)            Γρηγόρης Ζοργιάνος – Η σημασία της σωστής στρατηγικής μάρκετινγκ για προβολή στον προορισμό και αύξηση ποιοτικών κρατήσεων (Owner – Grizo Consulting)

5)            Αλέξανδρος Δαμίγος – Μοντέρνα εργαλεία και προγράμματα για αύξηση απευθείας κρατήσεων (Owner – RateParity&Marinet)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ