«Ημέρα καριέρας» από τις εταιρίες πληροφορικής

«Ημέρα καριέρας» οργανώνουν στα Γιάννινα ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας και πληροφορικής, μεταξύ των οποίων η PRODYNA , η TeamViewer και η Natech.

Η συνάντηση θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2020, στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σκοπός του “Ioannina Career Day” είναι να ανοίξει νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα, στην πόλη τους!

Τα Γιάννινα επιλέγουν πλέον για να επενδύσουν όλο και περισσότερες εταιρείες που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομία αλλά παράλληλα είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το “Ioannina Career Day” περιλαμβάνει ομιλίες, ενημέρωση αλλά και συνεντεύξεις με στόχο την εύρεση εργασίας στις εταιρείες τεχνολογίας και ανάπτυξης λογισμικού που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά, στα Ιωάννινα.

Οι εταιρίες υψηλής τεχνολογίας το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημιουργήσουν πάνω από ογδόντα θέσεις εργασίας στα Γιάννινα.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.eventbrite.com/o/29018133933

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΔΑΣΤΑ στο dasta@uoi.gr, τηλ 2651007278

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ