Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στο ΚΚΕ Ιωαννίνων

kke

Την ικανοποίησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Νομό Ιωαννίνων εκφράζει η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ μετράει σημαντική άνοδο σε ποσοστό και ψήφους πανελλαδική ενώ στο Νομό Ιωαννίνων αύξησε τη δύναμή του κατά 2.000 ψήφους σε σύγκριση με το 2019.

«Το αποτέλεσμα αυτό είναι ένα μήνυμα ελπίδας αλλά και καρπός της πείρας των εργατικών – λαϊκών δυνάμεων, που πήραν μέρος, και εδώ στα Γιάννενα, σε σημαντικές μάχες μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, σε σημαντικούς αγώνες που αναπτύχθηκαν και στην πόλη μας» σημειώνει στην ανακοίνωση.

Με αφορμή τη νέα προσφυγή στην κάλπη τονίζει ότι στόχος είναι «να τεθούν εκβιαστικά διλήμματα με την υφαρπαγή και των ψήφων και των βουλευτικών εδρών με βάση τον νέο εκλογικό νόμο. Σ’ αυτή την περίπτωση, απαιτείται από τώρα να ετοιμαστούμε για μια ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ, αφού η αντιλαϊκή ατζέντα τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Γιατί το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει αυτή τη δύναμη που του έδωσε ο λαός στην κάλπη, για να συμβάλει και μέσα στη Βουλή και στους δρόμους του αγώνα για την οργάνωση της λαϊκής αντίστασης, της αντεπίθεσης στον δρόμο της ανατροπής. Οι βουλευτές του ΚΚΕ θα είναι πραγματικά στηρίγματα των λαϊκών διεκδικήσεων, των διεκδικήσεων, περισσότερες φωνές υπεράσπισης και ανάδειξης των λαϊκών συμφερόντων και μέσα στη Βουλή και παντού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ