Είχαν κατασκηνώσει με το χασίς στην σχολική αυλή!

ASTYNOMIA_1Ένα μήνα πριν, ένα ζευγάρι νέων απ’ τον Βράχο Πρέβεζας, περνούσε πολλές ώρες καθημερινά στον περίβολο της Αγίας Θεοδώρας και έξω απ’ το προαύλιο του 3ου Λυκείου, για να κινήσει την περιέργεια περιοίκων, αλλά και αστυνομικών για το τι ζητούσαν το κορίτσι και το αγόρι, 31 χρόνων και οι δύο, στον χώρο αυτό.

Η παρακολούθηση άρχισε και χθες το βράδυ, ήταν η… χαριστική βολή.

Κλιμάκιο της δίωξης ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τους κατεδίωξε και τους συνέλαβε στον Λούρο Πρέβεζας.

Το ζευγάρι, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη και άρχισαν απ’ το παράθυρο του αυτοκινήτου, να πετούν το χασίς στον αύλακα, με την ελπίδα ότι έτσι….θα βρεθούν καθαροί… Μάταια όμως. Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών, συγκέντρωσαν το χασίς μέσα απ’ τον αύλακα, το στέγνωσαν, για να ζυγιστεί και η ποσότητά του να είναι 364 γραμμάρια. Ακολούθησε έλεγχος, στο σπίτι του ζευγαριού στον Βράχο Πρέβεζας, όπου εκτός από μια ακόμη μικρή ποσότητα χασίς βρέθηκε και ηρωίνη και ζυγαριά ακριβείας, που κατασχέθηκαν μαζί με κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.

Ωστόσο η σύλληψη του συγκεκριμένου ζευγαριού, που είχε βάλλει ως στόχο τους μαθητές του 3ου Λυκείου Άρτας, αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μιας και είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν «κάνει δουλειά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ