Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας.. Δόλιες ενέργειες αντιεμβολιαστών

nosokomeio koronovirus

Με μία σκληρή ανακοίνωση τοποθετείται ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας με αφορμή τη μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος γιατρού του εμβολιαστικού κέντρου στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Διαβάστε αναλυτικά: Αντιεμβολιαστής μήνυσε γιατρό του εμβολιαστικού κέντρου Φιλιατών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας κάνει λόγο για δόλιες ενέργειες αντιεμβολιαστών και ζητά από την πολιτεία και τους θεσμούς να λάβουν τα μέτρα που απαιτούνται για να περιφρουρήσουν το έργο των γιατρών και την αξιοπρέπειά τους.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Με αφορμή την μήνυση κατά συναδέλφου ιατρού του Νοσοκομείου Φιλιατών στα πλαίσια δόλιων ενεργειών αντιεμβολιαστών προκειμένου να διαταραχτεί η ομαλή λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον συνάδελφο και την έντονη διαμαρτυρία μας προς την πολιτεία που αφήνει απροστάτευτο το ιατρικό σώμα από τέτοιου είδους φαινόμενα.

Οι λειτουργοί της υγείας βρισκόμαστε καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας στην πρώτη γραμμή τόσο στα νοσοκομεία όσο και στα εμβολιαστικά κέντρα αγωνιζόμενοι για τις ζωές όλων μας.

Απαιτούμε από την πολιτεία και τους θεσμούς της, να λάβει τα μέτρα που απαιτούνται για να περιφρουρήσει το έργο μας και την προσωπική μας αξιοπρέπεια και ακεραιότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ