Ιατρικό ανακοινωθέν: Ικανοποιητική η πορεία του 22χρονου

XEIROYRGOS14Πολύ ικανοποιητική κρίνεται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων η πορεία του 22χρονου και η κατάσταση του ποδιού του, μετά από την επέμβαση συγκόλλησης.

Ο 22χρονος ακρωτηριάστηκε την ώρα που εργάζονταν στη μαρίνα Ακτίου από σκοινί που δέθηκε στο πόδι του.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Από την ομάδα Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Αλέξανδρο Μπερή και τους κ.κ. Μάριο Βεκρή Αναπλ. Καθηγητή, Γιάννη Κώστα-Αγνάντη Επιμελητή Α΄, έγινε επιτυχημένη συγκόλληση σε πλήρη ακρωτηριασμό κάτω τριτημορίου κνήμης.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Νοσοκομείο «η πορεία του ασθενούς είναι πολύ ικανοποιητική όπως και η κατάσταση του ποδιού του. Παραμένουμε όμως επιφυλακτικοί για την πορεία της γενικής κατάστασης του ασθενή και του ποδιού του, όπως σε κάθε αντίστοιχο σοβαρό περιστατικό μικροχειρουργικής αντιμετώπισης που αφήνει περιθώρια προβλημάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Αναισθησιολόγους και όλο το προσωπικό -ιατρούς και νοσηλευτές- του Χειρουργείου και της Ορθοπαιδικής Κλινικής, για την αμέριστη βοήθειά τους στην αντιμετώπιση του ασθενή.

Η ομάδα Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποτελεί διαπιστευμένο Κέντρο Μικροχειρουργικής από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ