Η Ζoinos ανοίγει τις πόρτες, κερνά και συστήνει τα κρασιά της!

azoinos1

Η ZOINOS WINERY το Σάββατο και την Κυριακή 28-29 Μαΐου 2022 (11:00 – 19:00) ανοίγει τις πόρτες της στο Οινοποιείο της στη Ζίτσα για να σας ξεναγήσει στους χώρους της, στην τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία κρασιών και αποσταγμάτων, συνοδεία Ηπειρωτικών εδεσμάτων και μουσικών ακουσμάτων καθώς και ξενάγηση στον αμπελώνα και στους χώρους του οινοποιείου και του αποστακτηρίου.

Γνωριμία με τα προϊόντα της Μικροζυθοποιίας Στάλα και παρουσίαση των νέων προτάσεων στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της ZOINOS WINERY και της Ζυθοποιίας Ηπείρου.

ZOINOS REBRANDING

Παρουσίαση νέων ετικετών και ονομασιών των κρασιών. Η ZOINOS WINERY μετά από την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, γυρίζει σελίδα, προς το μέλλον, περνά σε μία νέα εποχή εξέλιξης και συστήνεται ξανά, με ένα νέο λογότυπο!!!

Η νέα εταιρική μορφή ολοκληρώνεται με την παρουσίαση και κυκλοφορία των νέων ετικετών για τα προϊόντα της εταιρείας μας. Το σχεδιαστικό concept του νέου λογοτύπου καθώς και οι νέες ετικέτες είναι εμπνευσμένες από την παράδοση της περιοχής και αποπνέουν μία φρεσκάδα και ζωντάνια με σκοπό την μέγιστη δυνατή αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων.

Έτσι η ZOINOS WINERY λίγο πριν συμπληρώσει τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της ατενίζει το μέλλον με δύναμη και αισιοδοξία!

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – Με το βλέμμα στο μέλλον

Η ZOINOS WINERY και η Ζυθοποιϊα Ηπείρου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μία νέα συνεργασία που στόχο έχει την μεγιστοποίηση των οφελών για τα δύο μέρη, με συνέργειες κι αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρουσιάζονται στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ