Η WIND VISION γίνεται ενός και γιορτάζει με δώρα!

WIND_VISION_1
  • Ως και 12 μήνες δώρο Netflix σε νέους συνδρομητές
  • Ευχές και δώρα μέσω Facebook διαγωνισμού

Ένα χρόνο μετά τη δυναμική είσοδο της WIND στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης, η τηλεοπτική υπηρεσία WIND VISION κλείνει ένα κύκλο επιτυχημένης πορείας και παροχής καινοτόμων υπηρεσιών σε περίπου40.000 συνδρομητές οι οποίοι απολαμβάνουν το «νέο τρόπο να βλέπεις τηλεόραση».

Η μοναδική συνδρομητική πλατφόρμα Android TV στην Ελλάδα (και από τις πρώτες στην Ευρώπη), είναι επίσης η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης στην Ελλάδα που ενσωματώνει το Netflix, με απλοποιημένη διαδικασία εγγραφής και με τη δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής στο Netflixμέσα από τον λογαριασμό της WIND, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Το πλούσιο videoondemand περιεχόμενο του Netflix, σε συνδυασμό με τα 70 συνδρομητικά κανάλια, τον σύγχρονο 4KHDR αποκωδικοποιητή της WINDVISION και τις λειτουργίες επανεκκίνησης προγράμματος (Restart) και ετεροχρονισμένης θέασης (Catch-up),κυριολεκτικά άλλαξαν τα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Η WINDVISION, αναβαθμίστηκε δραστικά μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της με στόχο να προσφέρει συνεχώς την καλύτερη εμπειρία θέασης για τους συνδρομητές της. Στο πλαίσιο αυτό διπλασιάστηκανοι φορητές συσκευέςπρόσβασης (από 2 αρχικά σε 4),ενώ πλέον οι συνδρομητές WINDVISION μπορούν να απολαύσουνκαι τα κανάλια Novasportsαπό συγκεκριμένημία φορητή συσκευή της επιλογής τους. Επιπροσθέτως, πολλαπλασιάστηκαν οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο GooglePlayStore (περισσότερες από 5.000 επιλογές), γεγονός που επιβεβαιώνει πως η WINDVISION αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση οικιακής ψυχαγωγίας, μετατρέποντας κάθε συσκευή τηλεόρασης σε SmartTV.

Και αφού γενέθλια σημαίνουν δώρα, όλες οι νέες ενεργοποιήσεις WINDVISION στα προγράμματα WINDONE προσφέρουν αυτόματα ως και 12 μήνες συνδρομή στοτυπικό πακέτο του Netflixδώρο ενώ και όλες οι νέες ενεργοποιήσεις WINDVISIONσε οποιοδήποτε πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας και Internet προσφέρουν αυτόματα 3 μήνεςδώροστην τυπική συνδρομή Netflix.

Δώρα θα λάβουν και όσοι ευχηθούν Χρόνια Πολλά στη WINDVISION, στην σελίδα της WIND στο Facebook. Όλοι μπορούν να ανεβάσουν την ευχή τους καινα συμμετέχουν στον διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα από τα 5 μοναδικά kit τεχνολογίας που περιλαμβάνουν 1 SamsungTabA 10.1 4G, 1LogitechGamepadWireless F710, 1 ζευγάρι HonorFlyPodsLiteκαι1 GooglePlayGiftCard αξίας 25 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη WINDVISION θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα WIND και στο www.wind.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ