Οι Ρώσοι αναζητούν Γιαννιώτες για το Συμβούλιο της Δωδώνης

DODONI7Συμβούλιο Ηπειρωτών και δη Γιαννιωτών το οποίο θα αναλάβει τη Διοίκηση της Δωδώνης θέλει να συγκροτήσει η Strategic Initiatives. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινούνται στελέχη του fund που βρίσκονται ήδη στα Γιάννινα και έχουν συναντήσεις με διάφορους τοπικούς φορείς.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας έχουν θέσει στόχο να βρουν πρόθυμους Γιαννιώτες που θα θελήσουν να αναλάβουν τα ηνία της επιχείρησης.

Ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί αρκετά άτομα, χωρίς μέχρι τώρα να έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τα αποτελέσματα των επαφών αυτών.

Φαίνεται πάντως πως το fund επιθυμεί να παρουσιάσει Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την Παρασκευή, ημέρα που εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι Ενώσεις –αν και δεν αποκλείεται αναβολή λόγω των απεργιών- και ημέρα που συνεδριάζει εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Οι εκπρόσωποι του ΡωσοΓαλλοΒρετανοΕλληνικού σχήματος δεν επιχείρησαν μέχρι τώρα καμία επαφή με τους Κτηνοτροφικούς Συνεταιρισμούς, οι οποίοι συνεχίζουν την κατάληψη στη γαλακτοβιομηχανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ