Οι Ολλανδοί θα μας ξανάρθουν….

OLLANDOIΜε έμμεσο τρόπο επέλεξε η Περιφέρεια Ηπείρου να απαντήσει σε σχόλιο του Epiruspost.gr που αφορούσε στην επίσκεψη των Ολλανδών δημοσιογράφων και στην επιλογή των περιοχών που ξεναγήθηκαν οι οποίες ήταν μόνο το Ζαγόρι και η Πρέβεζα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σημειώνεται ότι το πρόγραμμά τους ήταν πιεσμένο και το είχαν καταρτίσει οι ίδιοι.

Με τον τρόπο αυτό αποποιείται την ευθύνη για την επιλογή των περιοχών αναφέρει όμως ότι οι Ολλανδοί θα ξανάρθουν τον Σεπτέμβριο για να περιηγηθούν κι σε άλλες περιοχές της Ηπείρου. Για το σκοπό αυτό, το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τους πρόσφερε πακέτο φιλοξενίας για μια εβδομάδα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου με την ανακοίνωσή της, που έρχεται αρκετές ημέρες μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης των Ολλανδών, υπενθυμίζει ότι η επίσκεψη ήταν απόρροια της συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση της Ουτρέχτης τον περασμένο Ιανουάριο και πραγματοποιήθηκε με την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, αρμόδιου για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Στράτου Ιωάννου, με τη συνεργασία του ΕΟΤ Ολλανδίας.

Κρίνοντας λοιπόν από το γεγονός ότι οι Ολλανδοί επέλεξαν με δική τους πρωτοβουλία και χωρίς καμία παρέμβαση της Περιφέρειας να επισκεφθούν το Ζαγόρι και την Πρέβεζα μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι η προβολή που έγινε για τις περιοχές αυτές ήταν όντως πολύ πετυχημένη!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ