Η μονάδα ΑΣΑ είχε την… τιμητική της!

Με την κρητική παροιμία «να τους θυμάσαι τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε θυμούνται κι αυτοί όταν ξεπεζέψεις», ο Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε να μην υπάρχει αλαζονεία κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Σε αυτήν την αίθουσα παρέλαβα από τον Χρ. Φώλια και παρέδωσα στην Τίνα Μπριμπίλη. Η ζωή και η πολιτική κάνει κύκλους και αυτό πρέπει να το θυμάσαι όταν είσαι στο πάνω μέρος του κύκλου. Λένε στην Κρήτη “να τους θυμάσαι τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε θυμούνται και αυτοί όταν τα ξεπεζέψεις”. Η έπαρση και η αλαζονεία είναι κακοί σύμβουλοι. Με τους υπουργούς από τους οποίους παραλαμβάνω είχαμε πάντοτε διαφορές. Πάντοτε όμως ο διάλογός μας είχε ευπρέπεια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε ειδικά αναφορά στην διαχείριση των απορριμμάτων και στην περαιτέρω στήριξη των έργων ΣΔΙΤ ενώ το εργοστάσιο της Ηπείρου είχε για μία ακόμη φορά την τιμητική του.

Το ανέφερε ο νέος υπουργός ως ένα άριστο παράδειγμα σύμπραξης με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ