Η Μετροπόλιταν Όπερα ξανά στην Πρέβεζα

METROPOLITAN1Η Μετροπόλιταν Όπερα έρχεται για τέταρτη χρονιά στην Πρέβεζα και οι φίλοι της όπερας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας παραστάσεις, σαν να βρίσκονται στην Νέα Υόρκη.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης θα προβληθούν 12 φαντασμαγορικές παραστάσεις σε απευθείας μετάδοση από τη φημισμένη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Η Πρέβεζα είναι από τις λίγες πόλεις στην που συνεργάζεται απευθείας για 4η συνεχόμενη χρονιά με την Μετροπόλιταν Όπερα και το θέμα της συνεργασίας θα τεθεί προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Η πρωτοβουλία του δημοτικού Ωδείου «Σπύρος Δήμας» με τις προβολές που ξεκίνησαν δοκιμαστικά το Δεκέμβριο του 2009, βρήκαν αμέσως ανταπόκριση από τους φιλόμουσους της Πρέβεζας και όχι μόνο, καθιστώντας την πόλη μας, πρώτη σε Πανελλαδική κλίμακα, που συνεργάστηκε με τη Μετροπόλιταν για τις προβολές αυτές.

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 13 Οκτωβρίου και η σεζόν ανοίγει με μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του Ντονιτσέτι «Το ελιξίριο της αγάπης.

Οι προβολές θα ολοκληρωθούν στις 27 Απριλίου του 2013 και οι φίλοι της όπερας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε υψηλή ανάλυση (HD) την ίδια ακριβώς στιγμή με το κοινό της Νέας Υόρκης τον Οθέλλο του Verdi, τη Μαρία Στιούαρτ του Donizetti αλλά και τον Ιούλιο Καίσαρα του Handel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ