Η Μελίνα Ασλανίδου στην Ιερομνήμη Ιωαννίνων

ASLANIDOYΗ αδελφότητα Ιερομνημιτών Ιωαννίνων «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» διοργανώνει συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Προαύλειο χώρο του σχολείου Ιερομνήμης Ιωαννίνων την Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 10:00μμ Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα η Μελίνα Ασλανίδου σε ένα εκρηκτικό live!

Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής,πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου κάνουν μοναδική την κάθε της παράσταση!

Τραγούδια από την επικείμενη δισκογραφική της δουλειά, ροκ διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών και ισπανικές συχνότητες, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος», «Συνθήματα» και απογειώνεται με γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.

Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.

Μαζί της:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρα, τραγούδι

Ανδρέας Καραντίνης – μπουζούκι

Ανδρέας Σίκκης – πνευστά, κρουστά, τραγούδι

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ