Η Κοιλάδα έχει τον δικό της άνθρωπο

Ο Αντώνης Κοσσυβάκης, είναι από τις περιπτώσεις των Ηπειρωτών, που σε όποια γωνιά του κόσμου κι αν βρεθούν θα κουβαλούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Στέλεχος στην Ευρωπαική Ένωση, κατάφερε κι έβγαλε από την αφάνεια την Κοιλάδα του Αχελώου κάνοντας τους Ευρωπαίους να ρίξουν την ματιά τους σ’ αυτή την άγνωστη μέχρι πριν λίγα χρόνια, γωνιά της περιοχής!

Τώρα η Κοιλάδα του Αχελώου περιλαμβάνεται και μάλιστα με…. ονοματεπώνυμο στις προστατευόμενες περιοχές της χώρας.

Μάλιστα βρίσκεται και τον τίτλο του Φορέα, ο οποίος καλύπτει περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και των Αγράφων. “Φορέας Διαχείρησης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων, και Μετεώρων.”

«Η αναγνώριση και επίσημα από την Πολιτεία  της ονομασίας  “Κοιλάδα Αχελώου”  δικαιώνει τη συνεχή και επίμονη προσπάθεια, τα τελευταία χρόνια, κατοίκων και από τις τέσσερις περιφέρειες της περιοχής και όχι μόνο για την ανάδειξη της Κοιλάδας του Αχελώου», αναφέρει ο Αντώνης Κοσσυβάκης, απευθύνοντας τις ευχαριστίες προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Σωκράτη Φάμελλο αλλά και τον πρόεδρο της Αδελφότητας Πηγιωτών Άρτας Χρήστο Καπερώνη, ο οποίος ήταν συνεχώς στη Βουλή τις ημέρες συζήτησης του Νομοσχεδίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ