Η καταγγελία του ΕΚΑ και το εξώδικο!

amvrosiadis-eki

Με εξώδικο απαντά στο Epiruspost η εταιρία «Αμβροσιάδης» με αφορμή το δημοσίευμα για εργαζόμενο που υπέστη ηλεκτροπληξία στη μονάδα.

Την καταγγελία για το συγκεκριμένο συμβάν έκανε με επίσημη ανακοίνωσή του, η οποία εστάλη σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης της Βορειοδυτικής Ελλάδας το Εργατικό Κέντρο Άρτας.

Ένας επίσημος φορέας δηλαδή, που προφανώς έχει και την ευθύνη όσων καταγγέλλει…

Από τη μακροσκελή καταγγελία το Epiruspost επέλεξε να δημοσιεύσει τα σημεία εκείνα που αποτελούν είδηση και έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον αναγνώστη, χωρίς να τα αλλοιώσει και χωρίς να αποκρύψει την «πηγή».

Ωστόσο η εταιρία επέλεξε να στείλει το εξώδικο σε ένα μέσο ενημέρωσης, θεωρώντας ότι αποτελεί τον εύκολο στόχο και λησμονώντας προφανώς ότι η ίδια είδηση δημοσιεύθηκε σε δεκάδες άλλα μέσα ενημέρωσης –ορισμένα μάλιστα φιλοξένησαν και ολόκληρη την καταγγελία του ΕΚΑ-.

Στο εξώδικο, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο εργαζόμενος «εισήχθη για προληπτικούς και μόνο λόγους στην καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας την Τετάρτη 3.10.2018, κατόπιν αναφερόμενης από τον ίδιο τον παθόντα ηλεκτροπληξίας με τριφασικό ρεύμα, συμβάν που φέρεται να έλαβε χώρα υπό συνθήκες αδιευκρίνιστες και το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν αυτόπτη μάρτυρα».

Σημειώνεται ότι νοσηλεύτηκε για μία μέρα αποκλειστικά και μόνο για λόγους προληπτικούς και δεν διαπιστώθηκε τίποτα παθολογικό από τις εξετάσεις.

Στη συνέχεια ζητά από το Epiruspost να ανακαλέσει την ψευδή και συκοφαντική είδηση (!!!) και προειδοποιεί ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στα αρμόδια ποινικά και πολιτικά δικαστήρια!!!

Στα περισσότερα από 25 χρόνια δημοσιογραφίας και στα δέκα χρόνια λειτουργίας του Epiruspost είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουμε εξώδικο επειδή φιλοξενήσαμε σημεία της ανακοίνωσης ενός επίσημου φορέα, στην προκειμένη περίπτωση του Εργατικού Κέντρου Άρτας!

Πραγματικά είναι κάτι που μας ξεπερνά!!

 Η ανακοίνωση του ΕΚΙ

 EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • amvrosiadis eki

Το εξώδικο που λάβαμε!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • amvrosiadis eksodiko1

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • amvrosiadis eksodiko2

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • amvrosiadis eksodiko3

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ