Οι επιτυχίες τους φέρνουν στην κορυφή

MIARHS_BΤην κορυφή αγγίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, χάρη στη συντονισμένη, ουσιαστική και επίπονη δουλειά που γίνεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις αρχές του έτους και μέχρι τώρα έχουν κατασχεθεί περίπου τρεις τόνοι χασίς, ποσότητες που παλιότερα συναντιόντουσαν μόνο στα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Μόνο το τελευταίο εικοσαήμερο, σημειώθηκαν τρεις μεγάλες επιτυχίες, με σημαντικότερη ίσως την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε χασίς από την Αλβανία, το συσκεύαζε σε δοχεία τυριού και το εξήγαγε στην Αλβανία.

Στην τελευταία δε περίπτωση, το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι τα κυκλώματα διακίνησης χρησιμοποίησαν μία γυναίκα προκειμένου να μεταβεί στα σύνορα και να μεταφέρει τα ναρκωτικά στο εσωτερικό της χώρας.

Και μπορεί ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Βασίλης Μίαρης να αποδίδει τις επιτυχίες και τις πρωτιές στο αστυνομικό προσωπικό, ωστόσο μεγάλο μέρος αυτών πιστώνεται ο ίδιος. Άλλωστε είναι ο άνθρωπος που με την προσωπική του δράση αποτελεί παράδειγμα για όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης.

Πέραν όλων αυτών, είναι σημαντικό ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας λειτουργούν με αποτελεσματικότητα οι μηχανισμοί αυτοκάθαρσης. Κι αυτό έγινε απολύτως σαφές με τον εντοπισμό του αρχιφύλακα που μετείχε σε κύκλωμα μεταφοράς και διευκόλυνσης της παραμονής μεταναστών στη χώρα μας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και η Δίωξη Ναρκωτικών, αποτελούν τα δύο δυνατά σημεία της Διεύθυνσης και δικαίως τους αξίζουν τα εύσημα. Όπως αξίζουν και στον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας ο οποίος συμβάλλει τα μέγιστα για τις πρωτιές αυτές.

Οι επιτυχίες σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίες, ειδικά όταν είναι επαναλαμβανόμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ