Η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει τα τριάντα της χρόνια

mathitesΜε τη διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας γιορτάζει τα 30 χρόνια της λειτουργίας της η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον» θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί. Στις 10 το πρωί θα συζητηθεί το θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες και διαταραχές κατά την Παιδική ηλικία» με συντονιστή τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γιώργο Καψάλη.

Θα μιλήσουν η κ. Σταυρούλα Πολυχρονοπούλου, Καθηγήτρια Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η κ. Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Παιδίατρος, Αναπτυξιολόγος και Επιμελήτρια Α’ του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» και ο κ. Αλέξανδρος Μπερής, Καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η δεύτερη ενότητα έχει θέμα τα «Προγράμματα Αποκατάστασης από την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων» με συντονιστή τον κ. Αλέξανδρο Μπερή.

Θα μιλήσουν οι κ.κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Φυσιοθεραπευτής, Σταυρούλα Αλεφαντή, Εργοθεραπεύτρια και Σταματία Μπασιά Λογοθεραπεύτρια. Επίσης, θα μιλήσουν η κ. Ειρήνη Μιτροφάν, Ειδική Παιδαγωγός, η κ. Φωτεινή Τσούκα Ψυχολόγος MSc, η κ. Ελισσάβετ Μακρή, Κοινωνική Λειτουργός και η κ. Βασιλική Γάτου, Κοινωνική Λειτουργός.

Την εκδήλωση διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ