Η ευχάριστη είδηση.. Πήρε ΦΕΚ η ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό..

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η απόφαση για την ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και αποτελεί σίγουρα μία από τις καλύτερες και σημαντικότερες ειδήσεις της χρονιάς που κλείνει. Επρόκειτο άλλωστε για ένα χρόνιο αίτημα των φορέων της περιοχής αλλά και μία μεγάλη αναγκαιότητα για την Βορειοδυτική Ελλάδα. Την ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής ανακοίνωσε επίσημα η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, υπογραμμίζοντας πως «παρά τα εμπόδια που χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν στη διαδρομή κρατάμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα».

Ήδη σήμερα ακόμα και με του θεσμικό πλαίσιο της Μονάδας ενταγμένης στη Χειρουργική Κλινική, το Ιατρικό προσωπικό των τεσσάρων Αγγειοχειρουργών μαζί με το Νοσηλευτικό έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες και έχει αντιμετωπίσει κρίσιμα περιστατικά.

Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν  στην εξέλιξη αυτή, τα θεσμικά όργανα του Ιατρικού Τμήματος, τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τις υπηρεσίες του ΠΓΝΙ και δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε εφικτή προσπάθεια να στηρίξει την αυτόνομη ανάπτυξη της  Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και την ανάδειξή της σε μια πρωτοπόρα κλινική.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ