Η διοίκηση απαντά για τις εφημερίες

nosokomio

nosokomioΑναλυτικά στοιχεία για τις εφημερίες του ιατρικού προσωπικού δίνει η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που γίνονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και σχόλια που υπήρξαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία αυτά η καταβολή των σχετικών αποζημιώσεων των εφημεριών που αφορά τον Δεκέμβριο του 2011 έχει πραγματοποιηθεί.

Για τους δύο πρώτους μήνες του 2012, (Ιανουάριο και Φεβρουάριο), έχει ολοκληρωθεί από το Νοσοκομείο, η απαιτούμενη διαδικασία για την υποβολή των σχετικών ενταλμάτων στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου για έγκριση. Η διαβεβαίωση της ΥΔΕ είναι ότι θα πραγματοποιηθεί η σχετική ανάρτηση του αρχείου στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών στις 6/4/2012, αναγκαία προβλεπόμενη διαδικασία, ώστε να πιστωθούν τα χρήματα που αντιστοιχούν ανά μήνα σύμφωνα με την εγκεκριμένη πίστωση, στους αντίστοιχους λογαριασμούς των ιατρών, στις 26-4-2012.

Για τους τρείς πρώτους μήνες του έτους, Ιανουάριο-Φεβρουάριο και Μάρτιο υπάρχει μια μικρή υπέρβαση σε σχέση με τις εγκεκριμένες πιστώσεις, που προέκυψε στα πραγματοποιηθέντα προγράμματα εφημεριών του Ιατρικού προσωπικού. Την οποία σύμφωνα με την αρίθμ. 8/28-3-2012 (Θ.2) απόφαση του Δ.Σ. αναγνωρίζει το Νοσοκομείο και έγιναν προσπάθειες να εξασφαλιστεί επιπρόσθετη πίστωση για την καταβολή της μικρής αυτής, υπέρβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ