Η Αστυνομία με περίπτερο στην έκθεση

Το Πληροφοριακό Κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας άνοιξε τις πόρτες του, στις εγκαταστάσεις της 6ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας».

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας συμμετέχει στην εν λόγω έκθεση με περίπτερο, το οποίο θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες της έκθεσης καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας της, δηλαδή έως και την 3 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 22:00.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεχή ενημέρωση, την εξυπηρέτηση και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τους χώρους του περιπτέρου και να ενημερωθούν για το έργο και τις ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην προστασία και εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, με τη βοήθεια έντυπου και ψηφιακού υλικού, αλλά και μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την προστασία από εξαπάτηση, καθώς και την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων. 

Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ενημέρωση των παιδιών, σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, για την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής ασφάλειας, με σκοπό την ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ