Οι άνθρωποι της Πρέβεζας….

FOTOGRAFIKHΟμαδική έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία – παράρτημα Πρέβεζας. Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι οι άνθρωποι της Πρέβεζας.

Οι φωτογραφίες αυτές, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές είναι μια προσπάθεια -μέσα από πορτρέτα απλών καθημερινών ανθρώπων να δώσουν λίγο φως στην ζωή μας- καθώς επίσης να δώσουν και ένα μήνυμα ανθρωποκεντρικό τόσο για τους ήρωες της καθημερινότητας , όσο και για τον καθένα ξεχωριστά.

H έκθεση θα στηθεί στην παραλία μπροστά από τα δικαστήρια και τα εγκαίνια θα γίνουν αύριο Τετάρτη το βράδυ, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται 7 με 12 το βράδυ.

Για πρώτη χρονιά φέτος, στην έκθεση φωτογραφίας εκθέτουν και παιδιά γυμνασίου (ηλικίας 12-15 ετών), τα οποία παρακολούθησαν όλη τη χρονιά τα σεμινάρια φωτογραφίας που διοργάνωσε η Ελληνική φωτογραφική εταιρεία – παράρτημα Πρέβεζας.

Οι προσπάθειές του παραρτήματος , αλλά κυρίως το μεγάλο πάθος και η δημιουργικότητα των παιδιών, δίνουν ένα διαφορετικό μήνυμα και μια διαφορετική δυναμική στη φετινή έκθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ