Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίπλα στην Περιφέρεια Ηπείρου

KAMENOS– Υιοθετούν την πρόταση για τη Δωδώνη και καταθέτουν αναφορά στους αρμόδιους υπουργούς

Να επανεξετασθεί σε νέα βάση ο διαγωνισμός για την πώληση της Συνεταιριστικής βιομηχανίας γάλακτος ΔΩΔΩΝΗ, ζητά ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, με αναφορά του προς τους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην αναφορά του ο κ. Μαρκόπουλος καλεί τα δυο υπουργεία (Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) να υιοθετήσουν την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου με την οποία ζητείται να διασφαλιστούν ο Ηπειρώτικος χαρακτήρας της εταιρίας, οι θέσεις εργασίας και το υφιστάμενο πλαίσιο συνεργασίας με τους παραγωγούς, να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και ανάπτυξη της εταιρίας με συγκεκριμένους όρους καθώς και να προωθηθεί άμεσα η εξόφληση των εισκομιστών γάλακτος που παραμένουν απλήρωτοι επί δύο και πλέον μήνες.

Στην αναφορά που καταθέτει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Μαρκόπουλος προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει:

«Καταθέτω ως αναφορά, το με ημερομηνία 11-09-2012, έγγραφο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με επισυναπτόμενη τη, με αριθμ. 9/41/10-09-2012 απόφαση του, με την οποία εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για τον εν εξελίξει διαγωνισμό πώλησης της Αγροτικής Βιομηχανίας Γάλακτος Ηπείρου ¨ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.¨. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ζητά να επανεξεταστεί σε νέα βάση ο διαγωνισμός και σε κάθε περίπτωση να διασφαλιστούν ο Ηπειρώτικος χαρακτήρας της εταιρίας, οι θέσεις εργασίας και το υφιστάμενο πλαίσιο συνεργασίας με τους παραγωγούς, να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και ανάπτυξη της εταιρίας με συγκεκριμένους όρους καθώς και να προωθηθεί άμεσα η εξόφληση των εισκομιστών γάλακτος που παραμένουν απλήρωτοι επί δύο και πλέον μήνες.

Παρακαλώ για την εξέταση των αναφερομένων στο έγγραφο και την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου και για την απάντηση σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ