Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ για τις συντάξεις στο Πωγώνι

delvinaki

Με επίσημη ανακοίνωση απαντούν τα ΕΛΤΑ για το πρόβλημα που ανέκυψε στα ακριτικά χωριά του Πωγωνίου και διαβεβαιώνουν για την έγκαιρη καταβολή των συντάξεων.

Με την ανακοίνωσή τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επισημαίνουν ότι πράγματι, για λόγους υγείας του προσωπικού, είχε παρουσιαστεί έκτακτο κενό στο Κατάστημα Δελβινακίου, το οποίο και έχει αντιμετωπιστεί εγκαίρως με μετάβαση στην περιοχή προσωπικού από το Κεντρικό Κατάστημα Ιωαννίνων, προκειμένου να συνδράμει στη διανομή των συντάξεων και στην εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διαβεβαιώνουν, κατηγορηματικά, τους συνταξιούχους του Δήμου Πωγωνίου ότι η πληρωμή των συντάξεών τους θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και σε αυτήν την περίπτωση – όπως και σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας – λειτουργούν αδιάκοπα, στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για την απρόσκοπτη ταχυδρομική εξυπηρέτηση όλης της χώρας. Διανέμουν, δε, τις συντάξεις σε 369.000 δικαιούχους σε κάθε απομακρυσμένη γωνιά, έγκαιρα και με ασφάλεια, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ