Huawei Y Series 2018: Τα κινητά που κάνουν θαύματα!

Huawei1

Από μικρό τον γοήτευε η τεχνολογία. Θυμάται ακόμη την παρέα των συμμαθητών του στα Ιωάννινα. Εκείνα τα παιδιά που λίγο πριν τελειώσουν το Λύκειο σχεδίασαν τον δικό τους δορυφόρο. Θυμάται το τελευταίο του καλοκαίρι και τις… διαστημικές αποστολές. Ύστερα εκείνος ξεκίνησε το δικό του ταξίδι.

Και να που τώρα είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ολλανδία και έχοντας πλέον την δουλειά που ονειρεύονταν, ετοίμαζε το ταξίδι της επιστροφής.

Καλοκαιράκι στην πατρίδα!

Κάθε ταξίδι έχει μια μικρή αγωνία.. “Ποιούς θα βρει, πως θα είναι, τι σημάδια θα έχει αφήσει ο χρόνος…” Στην περίπτωσή του τα δέκα χρόνια που είχαν περάσει!

Έβαλε στην τσέπη το αγαπημένο του HuaweiY5 2018. Κάθισε αναπαυτικά στη θέση του αεροπλάνου και μέχρι να φτάσει στον προορισμό του ήταν σαν στο σαλόνι του σπιτιού του! Με την Huawe iFullView οθόνη απόλαυσε την αγαπημένη του ταινία όταν οι περισσότεροι γύρω του κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν το ρολόι τους! Χωρίς να έχει κανένα άγχος για την μπαταρία καθώς η χωρητικότητα 3020mAh και η τεχνολογία Power Saving 6.0 θα του επέτρεπαν να δει ταινίες,  να ακούει μουσική και να σερφάρει ακόμη κι αν ταξίδευε μέχρι τη Νέα Υόρκη!

Έφτασε στο σπίτι. Λίγη ξεκούραση και μετά βραδινή έξοδος με την “παλιοπαρέα”.

Έτσι απλά ξανασυναντήθηκαν. Ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μέρα. Έγιναν πάλι παιδιά… Και καθώς περπατούσαν δίπλα στη λίμνη απολαμβάνοντας την αύρα του καλοκαιριού θυμήθηκαν εκείνο το πάρτι στο σπίτι του πριν φύγει για την Ολλανδία.

Τότε έβγαλε το Huawei Y6 2018 και Huawei Y6 Prime 2018 συνέδεσε τα κινητά των φίλων του γιατί μπορείς να συνδέσεις άλλες 5 συσκευές Huawei Y6 2018 και Υ6 Prime2018 και κει στην άκρη της λίμνης άκουσαν τα ίδια τραγούδια, χόρεψαν τους ίδιους ρυθμούς.. Σαν να ήταν τότε.. Με την μουσική στη διαπασών.. Ήξεραν ότι ο Κώστας είναι “μάγος στην τεχνολογία” αλλά τώρα, τους είπε το μαγικό το είχε κάνει το Huawei Y6 2018 καθώς προσφέρει 78% περισσότερο ήχο και μαζί με την τεχνολογία eHUAWEI Hlisten δεν αφήνει νότα να χαθεί!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • Huawei1

Το επόμενο πρωί ξεκίνησαν νωρίς. Ο Αύγουστος έφτανε προς το τέλος και τα παράλια της Ηπείρου είναι όνειρο τέτοια εποχή!

Ποια Καραϊβική… Πάργα- Σύβοτα και τι στον κόσμο!

Βουτιές σε καταγάλανα νερά, σε παραλίες κοσμοπολίτικες αλλά και σε κείνες που είναι μόνο γι’ αυτούς.. Και ένα ηλιοβασίλεμα να το πιείς στο ποτήρι.

Απαθανατίζει κάθε στιγμή! Φωτογραφίες, αμέτρητες φωτογραφίες! Και σέλφι με την παλιοπαρέα για να’ χει να θυμάται το χειμώνα.

Με την διπλή κάμερα 13 MP + 2 MP και 8 MP και τις δυνατότητες του Huawei Y7 Prime 2018 ο Κώστας έκανε και πάλι μαγικά, αφήνοντας τους φίλους του με το στόμα ανοιχτό! Κι αυτό το θόλωμα στο βάθος, πίσω από το Κάστρο της Πάργας, ήταν όνειρο…

Και το ηλιοβασίλεμα να σβήνει στο λιμανάκι των Συβότων και στην οθόνη του κινητού του… Δεν υπήρχε!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • Huawei2

Τον είχαν δει στην παραλία να βγαίνει βρεγμένος από την θάλασσα και να ξεκλειδώνει την συσκευή χωρίς να την αγγίζει… Με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου, τους είχε πει… Και γελούσαν!

Τον είχα δει να ανεβάσει instastory χαμογελώντας στο κινητό αφού τα χέρια του ήταν φουλ στο αντιηλιακό..

Και δεν ήταν τα μαγικά του Κώστα! Ήταν η τεχνολογία FaceUnlock που του έδιναν την δυνατότητα!

Χωρίς ποτέ να έχει άγχος για την μπαταρία… Μάλλον δεν είχε καν φορτιστή μαζί του!

Κι όταν του έτυχε η αναποδιά, δεν αγχώθηκε καν. Με τις καινοτόμες υπηρεσίες σέρβις και την  προεγκατεστημένη εφαρμογή HiCare το πρόβλημα λύθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • Huawei3

Τα ωραία τελειώνουν γρήγορα! Κι ο κανόνας αυτός δεν έχει εξαίρεση. Έτσι τελείωσαν και οι μέρες του Κώστα στα πάτρια εδάφη με τους παλιούς φίλους.

Πριν χωρίσουν εκείνοι του χάρισαν τον παλιό μικρό τους δορυφόρο, αυτόν που είχαν εκτοξεύσει όταν ήταν μαθητές.

Και κείνος το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος!

Με μία μαγική κίνηση άφησε ένα Huawei Y Series 2018 στον καθένα. Έτσι, τους είπε, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια των Y-ers, την πιο high-tech νεανική κοινότητα και δεν θα χάνουν καμία τάση της τεχνολογίας.

Τελικά, μάγος ο Κώστας!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • Huawei4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ