Γυναικολογική Κλινική: Δεν ζητήθηκε φακελάκι

nosokomio

nosokomioΗ Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή της, διαψεύδει ότι ζητήθηκε φακελάκι από γιατρό της προκειμένου να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα σημειώνει ότι η ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό που υποτίθεται ότι της ζήτησε χρήματα, εκφράζοντας έτσι την εμπιστοσύνη της στον ίδιο και το προσωπικό της Κλινικής.

Στην ίδια ανακοίνωση της Κλινικής, τονίζεται ότι το ίδιο περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με ορισμένες παλιές καταγγελίες που έχουν υποβληθεί και οι οποίες διερευνώνται από τα αρμόδια διοικητικά και δικαστικά όργανα, όπως ανέφερε η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Διευθυντή της Κλινικής Θεόδωρο Στέφο, αναφέρεται ακόμη ότι «τέτοιες ειδήσεις πλήττουν το κύρος της κλινικής και δεν βοηθούν στην διατήρηση του αναγκαίου πνεύματος εμπιστοσύνης απέναντι στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας που μοχθούν καθημερινά για την παροχή στο κοινό υπηρεσιών, χωρίς διάκριση κοινωνικής θέσης και οικονομικής δύναμης».

Να θυμίσουμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου είχε κάνει γνωστό, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του συμβάντος, ότι είναι σε γνώση της και ότι θα γίνει η απαραίτητη διερεύνηση.

Απομένει να ολοκληρωθεί αυτή ώστε να επιβεβαιωθεί αυτό που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κλινικής, ότι ποτέ δεν ζητήθηκε φακελάκι από ασθενή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ