Γυναίκα «αράχνη» λήστευε άνδρες μέσω διαδικτύου

IPAD NEWΠροσέγγιζε άνδρες μέσω διαδικτύου και αφού έβγαιναν ραντεβού τους υπνώτιζε και τους έκλεβε. Ο λόγος για τριαντάχρονη αλλοδαπή, που είχε απλώσει τα δίχτυα της στο διαδίκτυο ψάχνοντας για υποψήφια θύματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που συνεχίζει από τον Οκτώβριο την έρευνα της υπόθεσης η τριαντάχρονη που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις ληστειών.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Πολωνία διέπραττε ληστείες σε βάρος ανδρών που προσέγγιζε μέσω του διαδικτύου. Η δράση της αποκαλύφθηκε μετά από μηνύσεις που υπέβαλλαν πέντε άνδρες ελληνικής καταγωγής στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε Τμήμα Ασφαλείας της Αθήνας, σε βάρος της 30χρονης δράστιδας.

 

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, η 30χρονη αλλοδαπή αρχικά είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί τους, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με το πρόσχημα της γνωριμίας και της ερωτικής συνεύρεσης. Στη συνέχεια, αφού κανόνιζαν τα ραντεβού μεταξύ τους, με τη χρήση υπνωτικής ουσίας που έριχνε στο ποτό τους, αφαιρούσε διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ