Γλύτωσαν από θαύμα οι μαθητές- Καρμανιόλα η στάση του λεωφορείου

FILIAPPIADA_TROXΤην επικινδυνότητα του σημείου όπου έχει μεταφερθεί το ΚΤΕΛ, με τη στάση πάνω στην Εθνική Οδό ανέδειξε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Η εθνική οδός μέσα σε λίγα λεπτά γέμισε λαμαρίνες και σπασμένα τζάμια από δύο ΙΧ που συγκρούστηκαν ενώ ακολούθησε ένα πραγματικό κυκλοφοριακό χάος.

Όλα αυτά συνέβησαν μόλις πέντε λεπτά πριν φτάσουν στο σημείο αφετηρίας των λεωφορείων οι τριακόσιοι μαθητές που κινούνται σε καθημερινή βάση από την Φιλιππιάδα προς τα γειτονικά χωριά.

«Οι μαθητές είχαν και πάλι Άγιο» σημειώνουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι τονίζουν ότι η απόφαση για μεταφορά της στάσης στο συγκεκριμένο σημείο είναι πράγματι εγκληματική.

Κοντά στο γήπεδο της Φιλιππιάδας, επάνω στην Εθνική Οδό, σε ένα σημείο καρμανιόλα που χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα στάση θανάτου από τους διερχόμενους.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες οφείλουν να παρέμβουν άμεσα και να δώσουν τέλος στην υπόθεση αυτή, όπως οφείλουν να ελέγξουν και τα λεωφορεία στα οποία συχνά στοιβάζονται 70 και 80 μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ