Γιόγιακας: Έρχεται πρωτοφανής ανάπτυξη με την πώληση του λιμανιού!

giogiakas vouli 7 15

Πανηγυρικές είναι οι δηλώσεις από τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα για την πώληση του λιμανιού.

Μάλιστα προβλέπει πρωτοφανή δυναμική ανάπτυξη για την περιοχή, αύξηση του τουριστικού ρεύματος και νέους ορίζοντες για την Θεσπρωτία.

Όσο για την χερσαία ζώνη; Μένουν οι τελευταίες εκκρεμότητες για να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά η δήλωση του γαλάζιου βουλευτή:

«Το τελικό τίμημα των 84.170.000 ευρώ για το 67% των μετοχών του Λιμένα ξεπέρασε κατά πολύ και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις ενώ διέψευσε όσους, αυθαίρετα και ιδεοληπτικά, μιλούσαν για “ξεπούλημα”.

Τόσο το λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και τα μικρότερα λιμάνια που ανήκουν στον Οργανισμό μπαίνουν σε μια νέα φάση ανάπτυξης, καθώς ο ανάδοχος δεσμεύεται να υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο του ΟΛΗΓ που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το δίκτυο μαρίνων Ηγουμενίτσα – Πλαταριά – Σύβοτα – Σαγιάδα,  το επιχειρηματικό πάρκο, τις «πράσινες» υποδομές.

Μια πρωτοφανής, δυναμική ανάπτυξη που θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Ηγουμενίτσας, θα τονώσει την εμπορική κίνηση της πόλης, θα αυξήσει το τουριστικό ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή, θα δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό, θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για δουλειά.

Μαζί με τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και τα άλλα λιμάνια της Θεσπρωτίας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την ευημερία του τόπου μας! 

Αναμένουμε πλέον την ολοκλήρωση των τελευταίων εκκρεμοτήτων για να αποδοθούν στην τοπική κοινωνία, όπως έχει αποφασιστεί, εκείνα τα τμήματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας!».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ